lauantai 22. huhtikuuta 2017

Masukuvia rv 21 vs rv 26

Meillä eletään tällä hetkellä niin kiireellisiä aikoja, että en ole oikein ehtinyt kirjoittaa mistään mitään, mutta pari päivä sitten otettiin kotona masukuvia. Alussa mulla oli niin pieni maha, että vielä rv 15 ei huomannut kuvasta ollenkaan, olenko raskaana vai en. Nyt viimeinkin masu on alkanut kunnolla kasvamaan ja tunnen joka päivä, että olen taas pikkasen pyöreämpi. Muistan, että jo rv 21 kuvia tehdessä tunsin olevani aika iso, mutta nyt viisi viikkoa myöhemmin vasta ymmärrän, että olin silloin vielä niin pieni.
Rv 21 (20+0)
Rv 26 (25+2)
Peiliin katsominen tulee joka päivä vaikeammaksi, koska maha ei ole ollenkaan ainoa osa kehostani, johon on tullut ylimääräistä. Kiloja olen tähän asti kerännyt noin 4–5 eli ei hirveästi, mutta tunnen itseni valaskalaksi. Kaikista pahin on kasvojen turvotus, koska näytän aamuisin ihan siltä, kuin olisin juonut edellisiltana yksin kokonaisen viinipullon tai valvonut kaksi päivää putkeen. Ei meikkaaminenkaan siihen paljon auta. Mietin vain, että jos tilanne on jo nyt niin paha, niin en halua edes kuvitella, miltä tuntuu viikolla 34, jolloin mennään yhdessä ns virallisia masu- ja perhekuvia ottamaan.
Samalla rakastan kasvavaa mahaani ja ihmettelen, kuinka nopeasti kroppani on muuttunut. Myös mieheni huomioi ja kehuu masuani melkein joka päivä. Hänestä se on kaunista. Ja kyllä minustakin, erityisesti silloin, kun otan paidan pois ja katson vain sitä palloa.
Rv 21 (20+0)
Rv 26 (25+2)

No Comments Yet, Leave Yours!