lauantai 20. toukokuuta 2017

Isyyspakkaus

Toissapäivänä annoin tulevalle isille vihdoin isyyspakkauksen. Sen, että R. sellaisen pakkauksen saa, päätin jo aikoja sitten. Onhan se mun mielestä jotenkin outoa, että kotiin lähetetään äitiys- eikä esimerkiksi vauvapakkaus. Muutenkin muistan, että erityisesti raskauden alkumetreillä R. tunsi itsensä vähän sivuun jätetyksi. Suurin osa onnitteluista tuli mulle ja juuri minä sain kaiken huomion, vaikka hän oli koko ajan mun vieressä ja asiassa täysillä mukana.  
Äitiyspakkaus saapui jo yli viikko sitten ja vaikka halusin että saisimme pakkaukset samaan aikaan, niin odotin postista vielä paria pientä juttua. Aloitin pakkauksen kokoamisen jo maaliskuussa ja lopuksi siitä tuli melkein täydellinen. Vain jonkinlainen isi-muki jäi puuttumaan. 

Tein sille myös "virallisen" KELA-kirjeen, vaikka tekstiä tuli tietysti vähän muutettua. Kirjekuori oli jo kerran käytetty ja uudestaan liimattu eli en edes toivonut huijaukselleni pitkää ikää. Mutta menikin niin hyvin, että juuri töistä saapunut ja väsynyt R. ei ihan heti ymmärtänyt, ettei kirje olekaan Kelan lähettämä. Hän sanoi, että vasta silloin kun luki, että pakkaus on noudettavissa meidän saunasta, hän hoksasi, että jotain on tekeillä. 
Herra oli todella onnellinen ja ei osannut sellaista ylläriä ollenkaan odottaa. Rankan työpäivän jälkeen hän kyllä söi puolet makeisista melkein heti, vaikka vauva tulee vasta parin kuukauden päästä. 

Meidän isyyspakkauksen sisältö oli seuraava:

* paljon makeisia sekä isille nauttimiseksi että äidin lohduttamiseksi
* kahvia
* rommia
* isi-aiheisia vauvavaatteita ja -jalkineita (I  Dad -bodyt, Copy & Paste -paidat jms)
* hierontalahjakortti 
* puhdistuspyyhkeet
* isin kulta -tutti
* Juhani Seppäsen kirja "Ensimmäinen sana on isä"
* isä parkissa -parkkikiekko
* eriaiheisia isyyskortteja, jota hän voi käyttää, jos siltä tuntuu (kahvihetki, päikkärit jne)
* A4-kokoinen light box
* onnensanat (tuli pieni voittokin!)
Toisen ilosta tuli itsellekin niin hyvä mieli, että suosittelen tällaisen pakkauksen tekemistä kaikille odottaville äideille, joilla on rakas ihminen vieressä tukemassa. 

4 kommenttia:

  1. Ihanalla tavalla muistit tulevaa isää ja pakkauksen sisältö kerrassaan mainio.Kaikkea hyvää teille vauvan odotukseen ja ihanaa kesää! Täällä tullaan hyvää vauhtia perässä...kesäkuun puolessa välissä saadaan pakkausta anoa ja kiitos ideastasi niin minäkin aion isyyspakkausta alkaa väkertää salassa nyt heti...tosin tulossa 5 lapsi mutta parempi muistaa isää omalla pakkauksella nyt iltatähden myötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja onnellista odotusaikaa teillekin! Ainakaan mun mielestä ei ole väliä, että onko ensimmäinen tai viides (PS. Vau!) lapsi tulossa. Kyllä ihan samalla tavalla isikin tarvitsee vähän huomiota :)

      Poista
  2. Ihana idea tuo isäpakkaus, ootpa keksinyt paljon kaikkia eri juttuja! Täytyy itsekin koittaa kehittää vastaavaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin sain tosi paljon ideoita eri blogeista sekä esimerkiksi vauvaryhmistä. Sitten kehitin niistä juuri meidän perheen isille sopivan pakkauksen :)

      Poista