keskiviikko 2. elokuuta 2017

Laskettu aika oli ja meni (+masukuvia!)

Uskomatonta, mutta vauvamme on virallisesti valmis!
Sanoin eilisaamuna hänelle, että vuokrasopimus on loppunut ja olisi aika tulla ulos, vaikka synnytyksen käynnistymisestä ei näy vielä mitään selviä merkkejä. Jo pari viikkoja on ollut selkäkipuja ja käveleminen on aika epämukavaa, koska vauvan pää on niin alhaalla, mutta ei muuta erikoista.
Kävin eilen neuvolassa, jossa huomattiin, että verenpaineet on vähän korkealla. Varmistuaksemme, että ne ei nouse huolestuttavalle tasolle, menen jo huomenna uudestaan tarkistukseen.
Mun oma ihana neuvolatäti on tällä hetkellä lomalla, niin nyt täytyy ne viimeiset käynnit asioida uuden ihmisen kanssa. Suurin järkytys oli, että hänen mielestä vauvamme on paljon isompi. Kyllä se sitten selviää, mutta kun aikasemmin odotin sellaista 3100-3200-grammaista vauvaa, niin hänestä voisi syntymäpaino olla siellä jossain 3500-3700 välissä. Vauvan koon/asennon perusteella hän myös jotenkin itse luuli, että meille olisi tulossa poika. Me ollaan taas kaikki ne kuukaudet valmistautuneet siihen, että tulossa on tyttö. Tällä hetkellä luotan kuitenkin enemmän rakenneultraan, vaikka hän kyllä antoi meille ajateltavaa. Jos sieltä tulisikin nyt poika? Olisin salissa siitä "pienestä" yllätyksestä varmaan ihan sekaisin. Ei sen takia, että poika olisi mitenkään huonompi vaihtoehto, mutta olemme jo pitkään puhuneet ja unelmoinut meidän tulevasta tytöstä. Eli kyllä se vaatisi vähän tottumista.

Laitan tänne ohimenneen lasketun ajan kunniaksi myös vähän masukuvia. On se maha kyllä kunnolla kasvanut ja nyt on ihoni jo niin kireä, että mahdollisesti räjähdän. Raskausarpia ei onneksi näy.
Rv 30
Rv 34
Rv 37
Rv 40+0 eli laskettu aika


No Comments Yet, Leave Yours!