tiistai 25. heinäkuuta 2017

Vauvan huone valmis – ennen ja jälkeen kuvia

Uudessa kodissa sain vihdoin toteuttaa mun unelman eli sisustaa vauvalle huoneen. Mulla oli jo pitkään aika selvä näkemys siitä, minkälaisen huoneen tyttärellemme haluaisin, vain huone puuttui.

Värit: harmaa, valkoinen ja vaaleanpunainen + musta tehosteseinä, johon on laitettu liitutaulutapetti
Tyyli: vähän romanttinen, mutta pääosin kumminkin minimalistinen

Edellisten omistajien käytössä toimi meidän nykyinen vauvahuone toimistona ja siinä oli aika romanttinen, väriltään pikkasen kellertävä tapetti. Sama tapetti on myös meidän makuuhuoneessa, jossa se mua ainakaan tällä hetkellä ei häiritse. Vauvalle halusin kuitenkin erilaisen tapetin eli vaihdettiin kylmempään harmaan sävyyn. Lopullisen valinnan teki tuleva iskä, koska minä en siihen pystynyt. Vaihtoehtoja oli liian monta.

Pinnasängyn ostimme jälkimarkkinoilta, lipaston Ikeasta (ja se on turvallisesti kiinnitetty), verhot Prismasta ja lampun Bauhausista (huomasin vasta nyt, että se ei näykään kuvista). Lamppu on vähän bling, koska onhan se kuitenkin tytön huone. Vaaleanpunaista löytyy verhoista, pinnasängyn mobilesta ja kukkivasta puusta, jonka itse liitutauluseinälle piirsin (en ole mikään taiteilja, mutta kyllä lapsen huoneeseen käy sellainen omalla kädellä piirretty kuva ihan hyvin).


En hirveästi fanita vaaleanpunaista, mutta raskauden aikana olen sille vähän lämmennyt. On ollut pakkokin, koska vaikka kielsin pinkkien vaatteiden ostamisen, niin anoppini ei pystynyt houkutusta vastustamaan – meidän tytön kaapissa on melkein puolet jutut juuri vaaleanpunaisia. Ei ole mitään hello kitty -asuja, kimaltavia prinssessamekkoja yms, sitä aion välttää mahdollisemman kauan. Jos hän itse niitä joskus pyytää, niin on aivan eri tilanne.
Seinälle laitoin valokuvaajan ottamat odotusajan kuvat raskausviikolta 34, jossa olemme koko perheen kanssa eli meidän orava koirakin pääsi mukaan.

Olen lopputulokseen tosi tyytyväinen, vaikka haluaisin toiseen kulmaan vielä noja- tai säkkituolin. Onneksi sen kanssa ei ole kiirettä.

Ennen:

Jälkeen (PS. Jotkut kuvat oli pakko ottaa puhelimella, että saisi enemmän mahtumaan):

Rakastan erityisesti sitä, miten huoneeseen paistaa aamuaurinko. Silloin on tunnelma erittäin hempeä. Tämä kuva on otettu noin seitsemältä, jolloin käyn melken joka aamu koiran kanssa takapihalla.


No Comments Yet, Leave Yours!